4% -

اسانس توت فرنگی

حاوی 12 سی سی

۵۲,۸۰۰ تومان

رفع برخی مشکلات معده، سلامت دهان و دندان، تسکین گلودرد، کاهش وزن، آسم و آلرژی، بهبود روحیه، کنترل فشار خون بالا، رقیق شدن شیر غلیظ مادران شیرده، افزایش نور چشم، دفع سنگ کلیه، کمک به درمان واریس و … . آب رسانی به پوست، شادابی پوست با پاکسازی کبد، براق شدن و شفافیت رنگ مو

22 در انبار

تعداد

اسانس توت فرنگی

توت فرنگی که به عنوان «ملکه میوه ها» شناخته می شود، یکی از آن میوه های خوش طعم و شیرین است. همچنین دارای ارزش غذایی غنی از ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها، فلاونوئیدها و سایر مواد مغذی ضروری است. استفاده و مصرف آرایشی و تغذیه ای بالای آن باعث می شود که اسانس توت فرنگی یکی از روغن های سودمند و بالا میزان خرید و فروش بالا در بازار مواد اولیه باشد.

توت فرنگی

آیا می دانید بیش از ۶۰۰ نوع توت فرنگی وجود دارد که در اندازه و طعم متفاوت هستند؟

الان می دانید!!

استفاده در محصولات آرایشی و زیبایی از این میوه به قرن هفدهم می رسد. مادام تلیین، شخصیتی نجیب زاده در فرانسه است که با حمام کردن در آب توت فرنگی شناخته می شود. بسیار جالب است که او در حدود ۲۲ پوند از میوه توت فرنگی تازه در حمام استفاده میکرد. بعضی از مردم نیز میوه قرمز را بر روی لبها میگذارند. مصریان باستان، به عنوان یک رژ طبیعی، از این میوه برای درمان مشکلات پوستی مانند آکنه استفاده می کردند. اسانس این میوه توسط فشار، همراه با سرما دادن به میوه تهیه می شود.

در زیر برخی از موارد استفاده و مزایای اسانس توت فرنگی گفته می شود:

ضد پیری

اسانس توت فرنگی غنی از اسید های چرب و آنتی اکسیدان ها است که پوست را جوان و پرانرژی نگه می دارد. اسیدهای چرب، این اسانس را ضد پیری پوست می کنند. این اسانس همچنین تولید کلاژن را افزایش می دهد. این کار در به تأخیر افتادن نشانه های پیری کمک می کند تا پوست شما سالم بماند. به علاوه، این اسانس مرطوب کننده پوست شماست و آن را صاف و نرم نگه می دارد.

حفاظت از پوست با اسانس توت فرنگی

به همان اندازه که نیاز به نور آفتاب برای ویتامین D وجود دارد، بیش از حد در معرض نور خورشید قرار دادن پوست می تواند به ابتلا به سرطان بیانجامد. الاجیک اسید موجود در اسانس توت فرنگی، پوست را از اشعه های مضر UV محافظت می کند. با استفاده از اسانس میوه ای که به طور طبیعی تولید می شود، نگران پر شدن پوستتان از سموم مضر ضد آفتاب های مصنوعی نباشید.

مفید برای مو

این اسانس، حاوی مقادیر قابل توجهی از منیزیم، اسیدهای چرب امگا و مس برای سلامتی مو است. این خواص الاجیک اسید همچنین از مو در مقابل نازک شدن یا شکستن، محافظت می کند. اسانس توت فرنگی همچنین دارای اثرات ضد قارچی مانند روغن تایلندی، روغن چای و روغن رزماری است که کمک می کند تا از شوره سر خلاص شوید.

خواص آنتی اکسیدانی این اسانس، رطوبت را حفظ خواهد کرد. این اسانس روغنی به عنوان یک تهویه طبیعی برای موهای شما عمل می کند و آن را براق می کند. ماساژ آن به موهای خود را به طور منظم برای داشتن موهای شاداب و سالم، ادامه دهید. استفاده موضعی این اسانس، از طاسی جلوگیری می کند و به رشد مو کمک می کند.

نحوه استفاده از اسانس توت فرنگی

برای استفاده موضعی، در یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل، دو قطره از این اسانس بچکانید. آنگاه این مخلوط را برای ماساژ پوست و مو استفاده کنید.

 


برگرفته از سایت سورن شیمی

عمومی
طبیعت حرارتی گرم
طبیعت رطوبتی خشک
قابل خوردن بودن خوراکی
منشأ گیاهی
حوزه تأثیر داخلی
تأثیر پوستی آب رسانی، شادابی پوست با پاکسازی کبد
تأثیر بر مو براق شدن و شفافیت رنگ مو
تأثیر داخلی رفع برخی مشکلات معده، سلامت دهان و دندان، تسکین گلودرد، کاهش وزن، آسم و آلرژی، بهبود روحیه، کنترل فشار خون بالا، رقیق شدن شیر غلیظ مادران شیرده، افزایش نور چشم، دفع سنگ کلیه، کمک به درمان واریس و ...
ابعاد 1 × 1 × 5 cm
نظرات کاربران
0
0 امتیاز
5 ستاره
0%
4 ستاره
0%
3 ستاره
0%
2 ستاره
0%
1 ستاره
0%
نظرات

هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.

نظر خودتان را بنویسید

اولین نویسنده دیدگاه باشید برای “اسانس توت فرنگی”

بالا