16% -

روغن آویشن

بطری 60 سی سی

۱۵,۶۰۰ تومان

بهبود گردش خون، کمک به التیام زخم ها، ضد روماتیسم، مهار رشد باکتری ها در داخل و سطوح پوستی بدن، ضد نفخ، بهبود قاعدگی، محرک ادرار، ضد سرفه و مشکلات سینه های عفونی.

27 در انبار

تعداد

روغن آویشن

روغن آویشن از روغن های ضروری پر خاصیتی است که از تقطیر بخار برگ های تازه و گل های گیاه باستانی آویشن به دست آمده و در طب سنتی و آیورودا برای درمان بیماری های مختلف استفاده می شود.

روغن آویشن از آویشن (Thymus vulgaris) بدست می آید که یک گیاه چندساله متعلق به خانواده نعناییان است. آویشن معمولا در آروماتراپی، پخت و پز، دهانشویه ها، اکسیرها و همچنین پمادها استفاده میشود. آویشن همچنین دارای خواص دارویی زیادی است.

مزایای این روغن برای هزاران سال در کشورهای مدیترانه شناخته شده است. این ماده همچنین در طب آیورودا معمول است. امروزه در میان بسیاری از تولید کنندگان روغن آویشن، فرانسه، مراکش و اسپانیا اولین کشورها محسوب میشوند.

گیاه آویشن

آویشن گیاهی دارای عطر و بوی فراوان و از خانواده نعناع است که از آن به عنوان طعم دهنده به غذا استفاده می کنند. آویشن و روغن آویشن برای درمان بیماری های فراوان موثر می باشند و خواص بی نظیری دارند. این روغن دارای خواص ضد قارچی، ضد التهابی، و ضد باکتری است. از آن به عنوان یک ماده نگهدارنده در مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.

آویشن بیش از ۳۰۰ گونه مختلف دارد که ترکیبات شیمیایی متفاوت و دارای ظاهری مشابه است و خواص درمانی خاصی دارد. گیاه در محیط های مختلف، اقلیم و آب و هوا و خاک متفاوت رشد می کند.

خواص روغن آویشن:

برای مواجهه با عفونتهای میکروبی، استفاده از عوامل ضدباکتریایی طبیعی نه تنها موثرتر است بلکه میتواند بیخطر هم باشد. به غیر از استفاده از ترکیباتی مانند سیر، ما به شما استفاده از روغنیجات گیاهی مانند روغن آویشن را توصیه میکنیم. اینها نه تنها خواص آنتی باکتریال دارند بلکه مزایای بیشماری هم برای سلامتی دارند.

این روغن با ماساژ می تواند گردش خون را بهبود دهد. به التیام زخمها کمک می کند. ماساژ دادن به بدن، ضد روماتیسم است. رشد باکتری در نواحی داخلی گوارش و روی پوست می شود. این روغن محرک ادرار است و قاعدگی زنانه را مرتب می کند. ضد سرفه است و مشکلات سینه را دفع می کند

برای اطلاعات بیشتر این صفحه را ببینید.

عطارگل

عمومی
طبیعت حرارتی گرم
طبیعت رطوبتی خشک
قابل خوردن بودن خوراکی
منشأ گیاهی
حوزه تأثیر داخلی
وزن 75 g
ابعاد 3.6 × 3.6 × 9 cm
نظرات کاربران
0
0 امتیاز
5 ستاره
0%
4 ستاره
0%
3 ستاره
0%
2 ستاره
0%
1 ستاره
0%
نظرات

هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.

نظر خودتان را بنویسید

اولین نویسنده دیدگاه باشید برای “روغن آویشن”

بالا